A biztonságosabb autózásért - Bimecc


 A Bimecc az egyik vezető vállalat a járművek felnijéhez tartozó csavarok, anyák és tartozékok gyártási ágazatában. A kezdetektől fogva fontos számukra a minőség, az autók és az emberek biztonsága.

A Bimecc gyökerei Olaszországba nyúlnak vissza, de nemzetközi kapcsolatokkal is rendelkezik: a piac fő gyártóival és disztribútoraival való kapcsolatai stabilak.

Az Egyesült Királyságban és Kaliforniában működő fióktelepein keresztül is hatékonyan szolgálja ki vevőit.

 

A Bimecc a hozzáértés, a figyelmesség és kiválóság
tekintetében tökéletes választás.

minőség

MINŐSÉG

A Bimecc egy sor konszolidált mechanizmust fejlesztett ki a folyamatok és a termékek minőségének folyamatos javítására (minőségbiztosítási rendszer, a gyártási folyamat alkalmassági mutatójának nyomon követése, megfelelőségi vizsgálat).

biztonság

BIZTONSÁG

Az összes Bimecc csavar, anya és rögzítőtartozék 100% -ban Olaszországban készül, az alapanyagoktól a késztermékig. Ez azt jelenti, hogy az ellátási láncot alapos ellenőrzésnek vetik alá, amely garantálja a maximális megbízhatóságot.

testreszabás

TESTRESZABÁS

Az ügyfelek által leginkább értékelt szolgáltatások között szerepel a csavarok és csavarok tervezése, amelyeket a Bimecc a legújabb generációs CNC gépekkel készít. Ez lehetővé teszi egyedi termékek beszerzését, még korlátozott mennyiségben is.

 

Csavarok, anyák, központosító gyűrűk gazdag választékát kínálja, mind a kerekek rögzítéséhez, mind a felni és a távtartó gyártók, mind az ötvözött kerék forgalmazók számára. Az acél- és alumíniumkerekek eredeti pótalkatrészei nagyon széleskörűek.

Amellett, hogy folyamatosan javítja a minőséget és a biztonságot, a Bimecc mindig gondoskodik az azonnali és együttműködésen alapuló műszaki támogatás biztosításáról.

Abroncs kereső

Évszak és jármű

Méret

R

Gyártó

Gumi kereső
Csavar kereső
Gyűrű kereső

(c) 1995-2018 - All rights reserved. Autó Kákonyi

Készítette: Weboldal-Center