Kerékcsavarok és központosító gyűrűk

Központosító gyűrűk

Központosító gyűrűre abban az esetben van szükség, ha a felni középfurata nagyobb, mint a kerékagy közepének átmérője.

Ebben az esetben a furatot az ideális méretre kell szűkíteni, mert a kerékcsavarok hiába rögzítik a kerékagyat, nem központosítják/tehermentesítik azt. 

A központosító gyűrűket méret alapján azonosítják, ezért tized mm pontossággal kell megmérni a felni, és az agy átmérőjét!


A Bimecc széles kínálatot nyújt a kerekek rögzítéséhez. Az acél és alumínium kerekek pótalkatrészeinek kínálata nagyon széles.

Amellett, hogy folyamatosan javítja a minőséget és a biztonságot, a Bimecc mindig gondoskodik az azonnali technikai támogatásról.

Minőség

A Bimecc rendezett, tartós mechanizmusok sorozatát fejlesztette ki a termékek minőségének folyamatos javításához (minőségbiztosítási rendszer, a gyártási folyamatok figyelemmel kísérése, megfelelési tesztek).

Biztonság

Minden Bimecc csavar, anya és rögzítő tartozék teljes mértékben Olaszországban készül. Aprólékos ellenőrzések sokasága garantálja a maximális megbízhatóságot.

Személyre szabás

Az ügyfelek által leginkább kedvelt szolgáltatások között szerepel a csavarok rajzok szerinti megtervezése, amelyet a Bimecc a legújabb generációs CNC-gépekkel visz véghez.

Abroncs kereső

Évszak és jármű

Méret

R

Gyártó

Gumi kereső
Csavar kereső
Gyűrű kereső

(c) 1995-2018 - All rights reserved. Autó Kákonyi

Készítette: Weboldal-Center